Uncategorized

De coaching

Coaching Alkmaar

De coaching-/wellnesswereld wordt een georganiseerde business, een goed doordachte markt, met duidelijk herkenbare marketingstrategieën en adio-unsels die voor elke markt een cruciale functie vervullen. Kom langs om enkele diensten te bekijken die deel gaan uitmaken van deze markt. is zijn eerste stop.

Mijn doel als gepensioneerde is om mijn collega's en vrienden te helpen gemoedsrust te krijgen, zodat ze door kunnen gaan met de belangrijke structuur van hun leven. Ik zou graag willen dat ze een lang, gezond en gelukkig leven leiden. En ik zou willen dat we hetzelfde doen.

We moeten onze mentale vermogens behouden. We moeten ze scherp en levendig houden. Er is een dunne lijn tussen scherp en hol houden. Dat lijkt de focus van de coachende cliënt te zijn. Ik ben geen aopaat en schrijf geen medicijnen voor, maar ik heb genoeg patiënten geobserveerd om de patiënten te kunnen ruiken die dat wel zijn. De veelbetekenende tekens zijn getuite wenkbrauwen, het dragen van de kabouteruitdrukking op het gezicht, een pijnlijke lichaamshouding en een lijst met klachten die stinken naar lethargie, transcreatment en verveling van middelbare leeftijd.

Wat me het meest zorgen baart, is niet zozeer wat de ziekte zou kunnen zijn, maar wat de symptomen zouden kunnen zijn. De arts kan misschien iets voorschrijven om te helpen, maar de patiënt kan hem of haar misschien laten weten wat ze voelen. Dat is het punt. Artsen zijn vaak apothekers omdat ze willen dat iemand het voorschrijft. Het is niet zozeer de arts die weet wat de patiënt voelt, maar eerder het vermogen van de patiënt om zich bewust te zijn van zijn eigen emotionele toestand.

Patiënten bij wie de diagnose hypothyreoïdie is gesteld, hebben vaak coronaire hartziekten. Ze moeten meer maaltijden per dag eten en ze moeten ook meer bewegen. Als er een andere hartkwaal is, moeten ze daar ook voor oppassen. We kunnen wat we eten niet scheiden van onze training en ademhaling. Hoe kunnen we dat doen als bijvoorbeeld de eetgewoonten van een jogger verschillen van die van een powerwalker?

Daarom ben ik gecertificeerd hypochonder geworden. Het heeft niets te maken met medicijnen, verzekeringen of gezondheidsprogramma's. Het is gewoon de tandarts aan onze tanden doen zonder ze. Het maakt ze witter. Kijk, als we voor onze tanden zorgen, verkleint dat onze kans op tandvleesaandoeningen. We moeten goed voor onze longen zorgen. We moeten sporten. We moeten lopen.

Dus als u last heeft van pijnlijke schouders, of als u hoest dat maar niet overgaat, of als u moeite heeft met ademhalen, of als u een ziekte heeft die niet overgaat of als u verkouden bent of griepachtige symptomen heeft, neem dan contact op met naar een dokter. Als je bang bent voor artsen, wees dan niet bang voor medische zorg – zorg dat je een patiënt krijgt!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.