Uncategorized

‘hij/zij’-parksyndroom

Syndromen

Er is een formulering van de woorden 'hij/zij' en 'zij'. De eerste is volledig van de eigenschap waarnaar wordt verwezen als 'hyperlexis' of hyperptische symptomen. Dit laatste bestaat uit de symptomen van iemand wiens zenuwstelsel nog niet ontwikkeld is en wordt 'anastisch' genoemd.

Hyperlexis wordt onder meer aangegeven door een preoccupatie met ruimtes en hypnose; 'hij' wordt gebruikt voor identificatie in tegenstelling tot 'zij' omdat de eerste altijd verwijst naar het kenmerkende Huntington Park-syndroom. 'Ze' verwijst naar mensen die doorgaans worden gezien als hij of zij.

De symptomen van onoplettendheid, verslaving, gokken, verlies van rapporten en promiscuïteit zijn gerelateerd aan het Huntington Park-syndroom. De symptomen van impulsiviteit houden verband met misschien wel het sterkste en meest destructieve symptoom van allemaal. Dit symptoom is niet alleen gerelateerd aaneten, maar kan door elke vraag worden gecreëerd, van iets kopen tot afvallen. Het is ook een verwante verslaving aan terepinefrine en sommige mensen hebben veel moeite om te zeggen of ze honger hebben of niet. Een gevoel van emotionele droefheid is aanwezig bij bijna alle patiënten die lijden aan het Huntington Park-syndroom. Van de meeste mensen met dit syndroom wordt gedacht dat ze te emotioneel van aard zijn en gemakkelijker last hebben van stemmingswisselingen dan de gemiddelde persoon. Dit veroorzaakt problemen op het werk en thuis met familieleden, maar ook met romantische partners. Een ander onderdeel van dit syndroom is overmatig verdriet,

Hoe u kunt zien of een persoon het Huntingtonpark-syndroom heeft, moet worden overgelaten aan de persoon en de arts. De persoon moet duidelijk zijn of het gedrag wordt veroorzaakt door een neurologisch of emotioneel probleem. Er moet ook worden opgemerkt dat iemands symptomen symptomen kunnen omvatten die vaak voorkomen bij andere ziekten (misschien depressie). Dergelijke tests omvatten het controleren op aanvullende symptomen van ziekten met vergelijkbare symptomen en het vergelijken van het andere geslacht.

Behandelingsopties voor het Huntingtonpark-syndroom omvatten medicatie en chirurgie. Helaas is er geen remedie voor de aandoening, maar er zijn enkele behandelingsopties die beschikbaar zijn om de symptomen het hoofd te bieden of om ze volledig te elimineren.

Chirurgie is geen goedkope manier om de symptomen van Huntington te elimineren of te verlichten. De kosten van een operatie kunnen vaak duizenden dollars zijn, en niet alle verzekeringspolissen dekken dit. Het kan echter worden gebruikt als een manier om de symptomen van dit syndroom voorgoed af te scheren. Het is bekend dat het de symptomen van uitdroging, een van de symptomen van het syndroom, volledig elimineert. Dus als u last heeft van dergelijke symptomen, kan het helpen om minimaal een dag of twee zonder water te gaan. Dit is natuurlijk niet ideaal, maar de resultaten kunnen groter zijn dan bij beroertes of Colombiaanse anesthesie.

Medicatie om de symptomen van het syndroom te behandelen is vaak beperkt tot het voorschrijven van een van deze primaire medicijnen. Deze medicijnen worden over het algemeen gebruikt om de eetlust te verminderen en worden minder vaak gebruikt omdat de symptomen van het syndroom minder zijn. Een kleiner aantal patiënten wordt behandeld met een cocktail van medicijnen, waaronder medicijnen tegen angst, antihistaminica, bloeddrukmedicatie en een steroïde, hetzij in een zuigtablet of als implantaat.

Net als bij beroertes, is er geen remedie voor wat wordt gediagnosticeerd als Huntington. Er worden echter langzaam medische vorderingen gemaakt bij het bedenken van behandelingen die dergelijke patiënten zo effectief mogelijk zullen helpen. De selectie en de timing van behandelingen verschilt van persoon tot persoon, maar er is een sterke voorkeur voor degenen wier behandelingen in de kindertijd beginnen. Er zijn ook materialen beschikbaar voor holistische remedies die niet alleen helpen om de hersencapaciteit te vergroten, maar ook een zekere vooruitziendheid hebben over hoe deze behandelingen zullen helpen om de lengte van het leven zo aangenaam mogelijk te verlengen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.