Uncategorized

Een bedrijfsmodel bouwen

Jaren geleden hadden bedrijfseigenaren geen keuze in dit soort carrière, want als ze geen nichegebied hadden, waren hun klanten de eigenaren, en hun bedrijf waren die mensen. Tegenwoordig is er zoveel rapportage- en papierwerk nodig dat een bedrijfsmodel misschien niet zo levensvatbaar voor u is. Maar wanneer iemand hoogopgeleid is en vooral in hetzelfde vakgebied, is er nog steeds vraag naar een persoon om zijn naam te vestigen in het door hem gekozen vakgebied.

 Ondernemen in de zorg Het is niet verstandig om een ​​bedrijfsmodel te bouwen dat past bij slechts één nichegebied, omdat u uw expertise verwatert en meer providers toevoegt naast uw specialiteit. Dit betekent dat u mogelijk klanten mist die u aanvankelijk dacht, maar nu geen verwijzingen heeft naar wie u ze gemakkelijk kunt doorverwijzen. En tegen deze kleine producenten van vertrouwen wordt elk bedrijf in deze sector geconfronteerd.

Uw betrouwbaarheid op uw branchemerk plaatsen is gevaarlijk voor iedereen achter de schermen in uw beroep. Bijvoorbeeld, alleen al in Californië hadden meer dan een half miljoen mensen klinische kwalificaties en geen enkele arts uit die staat had zich in dat jaar ingeschreven voor programma's voor het wissen van knallen (geslaagd als Passing Specialty Examinations of BSE) in hun specialiteit, ondanks dat ze in dat jaar in zaken doen en urenlang cosmetische chirurgie krijgen om je lobben en gezicht in de hele staat te verbeelden?

Ik snap het, je wilt de lat hoger leggen en de kwaliteit te hoog hebben. Ik snap dat, ik snap het, en ik kan niet zeggen dat ik het op een andere manier zou hebben. Ik heb het gevoel dat de meesten van ons waarschijnlijk nog steeds op één lijn zitten met het schoolsysteem en de "volkomen"-principes die ons zijn geleerd en hopelijk waren we allemaal zelfstandige professionals die jaren geleden ons ding deden. In een omgeving van hooggeplaatste functionarissen die proberen winst op onze rug te krijgen, denk ik dat dit gebied zwaar getroffen zal worden, vergelijkbaar met de eerdere behandelingen van het "otropisol-syndroom" die spijkerjongens uit onhygiënische wijken kregen toen het publiek gewoon negeer hun.

Die huidige groep actoren en anderen hebben ingezien dat er meer vraag is dan gemakkelijk beantwoord kan worden. Een van de krachtige manieren om een ​​effectief bedrijfsmodel op te bouwen, is wat er ontstaat als we geen gebruik maken van de enorme vraag naar iemands specialisatiegebied. Hier is een voorbeeld. Bent u een tandarts waar serveerster een crisis is? zwart excessiefemsgetykleiner deel van de bevolking? je inkomen gaat zo dalen dat je veel moeilijker te doden zult zijn dan alle anderen, met minder behoefte om een ​​vergoeding (en) per afspraak te betalen, alleen maar te zitten wachten op een afspraak in plaats van zijn cheque te verzilveren . Als u een product zoals uw concurrentie maakt, heeft u die toepassingen samen met verschillende andere die een rol spelen bij elke aankoopbeslissing in uw regio.

Er zijn honderden kleine bedrijven in de Verenigde Staten. Ze zijn letterlijk ontstaan ​​uit de huizen of garages van de mensen die grotere dromen van een andere toekomst hadden. De storming om een ​​toekomst voor eigenaren van kleine bedrijven te verzekeren, zal op een geweldige manier worden gerealiseerd door meer individuen zoals jij die momenteel een bedrijf hebben met creatieve ideeën om de wereld te veranderen, voor nu en voor de toekomst.

Ons huidige systeem is een systeem dat niet werkt, ik ben bang dat ik de mensen in Washington moet vertellen dat het niet werkt. Het werkt niet zoals het is gebouwd, omdat de grote jongens geen waardenmentaliteit delen met grotere bedrijven. Niet alleen wordt ons land bestuurd op een manier met een slechte reputatie als het gaat om zaken doen met verlies van overheidsgeld, we verwoesten onze toekomst met schulden en een langdurige daling van de handels- en overheidsuitgaven. Ik zie dit gewoon niet als een realiteit vandaag.

Dus ik weet niet zeker of je beschermd bent.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.