Gezondheid

Yoga een kunst van leven

Yoga Bennekom

Yoga Yoga vertegenwoordigt een ervaring en verspreidt de uitdrukking van een filosofie en een manier van leven. Yoga is een praktijk die gericht is op het ontwikkelen van het volledige bewustzijn van het individu en van de yogapraktijk.Van een individu wordt gezegd dat hij of zij “yoggedup” is, om te zeggen dat hij of zij is afgestemd op de universele waarheid, het welzijn, de harmonie en de schoonheid van het leven zelf. Yoga betekent “eenheid” en “kennis”. Yoga omhelst het volledige lichaam, geest en ziel. Yoga is een manier van “Len” Yoga b.v. eenheid van lichaam en geest betekent “eenheid van lichaam en geest moet binnen de natuurlijke leer van de geest en het lichaam zelf zijn, iets, dat niet incrementeel is, maar complementair.

De “yogische” polsslag zou voortkomen uit een exotisch en dramatisch gebruik van de ademhaling. Niets wordt aan het toeval overgelaten, want yoga leert ons dat we niet gescheiden zijn maar deel van het geheel. Yoga Mexicaans en Indiase filosofie is absoluut onderwerping aan de natuurlijke manier van leven van het begin van het leven tot het einde van het leven, een onbaatzuchtige passie voor het ware leven, “Jyotish”. Yoga is de weg naar onsterfelijkheid. Yoga aanvaardt en streeft ernaar een flexibele praktijk te zijn, wat moedig betekent, wat aangeboren betekent, wat vrij betekent. Yoga is in het stadium van voorbereiding. Yoga is noch volbracht noch bereikt; het “is” slechts. Yoga is een altijd stromende en een naadloze beweging tussen de vier stromingen van mysterieuze en enorme energie die, zolang ze vrij gehouden worden, en dat zijn ze in dit geval. Ademhaling speelt een prominente rol in de Yoga theorie en praktijk. Sommigen zouden zeggen dat het zonder doel is en dat het de skandhas (instanti’s) van ons fysieke lichaam zijn die onze yoga ervaring bepalen. Sommige Yoga Jyotis en yogische feat zoeken contact met een nieuwe betekenis van het leven of willen het onderwijzen. Overstijgt dit het fysieke lichaam hier in de fysieke dimensie? Nee.

De yogafilosofie, Yoga, leert ons te begrijpen in de taal van het lichaam. Onbegrensdheid, heelheid en heelheid bestaat in de yogastaat, en we bestaan niet alleen maar, maar zijn er een integraal deel van. De Yoga filosofie is geen filosofie van wederopstanding, maar we worden overgebracht naar het rijk van onsterfelijkheid wanneer we leren verantwoordelijkheid te nemen voor ons hele verleden, onze scheppingen en onze toekomst. Hoewel het pad van Yoga er een is van voortdurende ontwikkeling en het overstijgen van het bereik van ons beperkte mens-zijn, is Yoga niet beperkt tot het lichaam. Yoga is een syncretisme van verschillende scholen van denken. Yoga gelooft in de vereniging of verbinding tussen lichaam, geest en ziel. Toch is Yoga geen religie. Yoga is een filosofie. Yoga-Ja! – en om die reden is Yoga-ontwikkeling een integraal onderdeel van een Hindoe, Christen, Islam, Hindoe, Christen of tot welke heilige groep je ook behoort. Yoga is een toewijding aan de kennis van het spirituele zelf in een fysieke realiteit. Yoga is een idealistische filosofie die een persoonlijke relatie erkent tussen de mens en het goddelijke.

Yoga is een essentieel onderdeel van de wereld van de verwezenlijking. Yoga heeft een nieuwe kunst voortgebracht, waardoor het een aantal unieke benaderingen kan ontwikkelen (zoals geïllustreerd in de Yoga Sutras). Yoga komt alleen ten goede aan die individuen die zich openstellen voor dit pad van prestatie. Yoga gelooft in het verbinden van ons lichaam, geest en ziel met de wereld om ons heen. Op die manier leeft een yogamens een leven dat meer vervuld is dan degenen die leven zonder yoga of het geloof in de verbinding tussen lichaam en geest. Yoga is yoga of leven en positieve energie. Yoga richt zich op het lichaam als een bron van energie en de geest als een bron van focus, en produceert zo kracht, sterkte en gemoedsrust. Yoga als reeks oefeningen en de definitie van Yoga. De Yoga Sutras zijn yoga geschriften en zijn een onderdeel van yoga. Yoga is een kunst van leven. Er is een diep geloof dat we allemaal de kracht hebben om het menselijk lichaam te koesteren, te beschermen en te voeden, en dit geloof wordt vaak uitgedrukt als een dialoog tussen het lichaam en de geest en een innerlijke dialoog tussen elk deel van ons wezen en de andere mensen in onze omgeving. Yoga is een kunst om ons lichaam en onze geest in balans te brengen.

We kunnen Yoga zien als een kunst om ons perspectief op de wereld te verschuiven. Yoga is een discipline die probeert te bereiken wat de Yoga Veda’s zeggen dat de mens in staat is te bereiken. Yoga is een kunst van het lichaam, de geest en de ziel. Yoga is een kunst van gezondheid in geest, lichaam en ziel. Yoga is de kunst van het lichaam-geest bewustzijn en de link met de vier richtingen, en de onderlinge verbindingen daartussen. Deze verbinding is een natuurlijke kracht die in yoga tot uiting komt. Yoga is een kunst van leven. Yoga is een kunst van evenwicht in een leven van geest, lichaam en ziel, dat tracht te weten wat daarbuiten ligt dat voorbij de normale emoties ligt.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.