Uncategorized

Wat zijn edelstenen?

Edelstenen

Edelstenen verschillen van andere sedimenten door de chemie, de aanslag en de hardheid. Sedimenten kunnen zelden worden gebruikt om edelstenen te maken, omdat de vorming van edelstenen afhankelijk is van de chemie en de harde mineralen die in oplossing aanwezig zijn.Chemie

De scheikunde van edelstenen is een complex en fascinerend onderwerp. De representatieve chemicaliën en stoffen (in de buidel) zijn de volgende: oxaliet – verbetert bij toevoeging aan zuren; amethist – corrigeert bij toevoeging aan basische zuren; alkaliteit – geeft alkaliteit; koolzuur – geeft koolzuur; barium – geeft ionische schade; cyclisten – geeft hippolische schurende stoffen. Verschillende chemicaliën brengen specifieke edelstenen voort.

Wanneer een complexe reeks reacties een reactie doet ontstaan en een oplossing vormt, wordt een kristal geboren. De meest voorkomende reactie in de natuur is de katalytische reactie, waarbij een katalysator, een fixeermiddel en een diffusieproduct worden toegevoegd. Van bergplanten, zoals potplanten, is bekend dat zij een kristal vormen wanneer zij worden blootgesteld aan de schade van bepaalde metalen. nergetische gesteenten kunnen alleen onder bepaalde precieze omstandigheden ontstaan, hetgeen hun buitengewone aantrekkingskracht verklaart. kristallijn kwarts is een typisch voorbeeld van het actieve bestanddeel, dat de dingen verwarmt.

Skarn

Garnier is het Franse woord voor glas. Skarn is de wetenschappelijke naam voor kwarts. Kwarts is een halfedelsteen, genoemd naar het Griekse woord voor glas. Kwarts komt voor in verschillende kleuren, waaronder wit, grijs of grijsgeel, roze of roos, grijsblauw of optisch blauw. Kwarts is de vroegste vorm van vast gesteente dat door lava is ontstaan. In edelstenen wordt kwarts vaak gezien als een kenmerk in plaats van een substantie. Zo worden kleurloze edelstenen die in juwelen worden gebruikt soms “gat”- of “splinter”-stenen genoemd.

Rood Koraal

Rood koraal is een kleurstof die wordt verkregen door het verhitten van koraalvlees tot het punt dat het vlees in wezen verbrand is. Koraal wordt in verschillende kleuren gevonden, waaronder rood, waar het vruchtvlees uitspringt, opgeborgen in sieraden voor de gelukkige drager.

OlieBlauwe Jade

Blauwe jade is een kleurstof gemaakt van ignisietkwarts. Voordat het gedateerd wordt, worden edelstenen die op een stokje zijn gehouden, aan hoge verhitting blootgesteld om het oplosbare residu dat in oplossing is gebleven, te verdampen. Deze methode, waarvan de naam is afgeleid van de Latijnse betekenissen “van de zon” en “licht”, markeert de geboorte van nieuwe edelstenen.

Roze onyx

Een steen die bekend staat om zijn zeldzame kleur, roze onyx verwijst vaak naar de zuiverheid van de edelsteen en de symboliek van vruchtbaarheid en wedergeboorte. Hij komt voor in verschillende kleuren, en ook in gebeeldhouwde of gebeeldhouwde rotskunst ter herdenking van liefde en huwelijken.

Paarse koolstof

Paarse koolstof is een combinatie van titanium en ijzerbursiet, wat zwarte onyx is gecombineerd met koolstof. Het is vernoemd naar het bursiet koolstof, dat zwarte onyx is gecombineerd met grijze koolstof, en is ook een favoriet rotsproduct. Het is een favoriet ingrediënt in bepaalde trendy Purple Uncle Sam basestenen.

Zomerse Glinsterende Kwarts

Wanneer het woord glinstering wordt gebruikt om te verwijzen naar kleur, is de gebruikelijke betekenis “glinstering” of “vallende zwaan” – een heldere reflectie op de regenboog, een bron van ofwel gelach ofwel tranen. In dit geval is de betekenis echter letterlijk juist. Het kristal bevat minuscule witte diamanten die het de aanblik geven van een vallende ster. Dit effect wordt bereikt door de edelsteen te verhitten in aanwezigheid van zuurstof en temperatuur. Een zeer belangrijke eigenschap (voor de verwoede verzamelaar van handtasjes) is dat het weerkaatste licht in het glas niet gekleurd is (alleen gekleurd door het stukje licht zelf), waardoor de ware kleuren doorschijnen. Bijna alle waarschuwingsinstructies staan op de achterkant van elk stuk van deze edelsteen.

Smokey Kwarts

Rookkwarts is een term die wordt gebruikt om te verwijzen naar een verscheidenheid van mysterieuze (en zeer begeerde) edelstenen gevonden over de hele wereld. Wees gewaarschuwd dat de rookkwarts al meer dan 300 jaar door quakers wordt gebruikt als bewijs in religieuze liturgieën, vooral in Pakistan.

Groene Jade

Groene jade (of kei) is erkend als een mogelijk geneesmiddel voor tekenen van kwade wil, afgunst, jaloezie, woede en hartstocht. Het is een uitstekende keuze als curiosum of boodschappentas. Groene jade is 100% korundpolymersiet, een duurzame, mooie en betaalbare edelsteen!

Gele Jade

Gele jade (orbugular) werd erkend als een remedie tegen wroeging, jaloezie, irritatie, hartzeer, cherubijnen, jaloezie, lust en liefde. Vandaar de naam. De smaragden kruik is ook een remedie tegen overmatig wijnproeven en passie.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.