Gezondheid

Hoe de wereld te veranderen

Visueel communiceren

Welk beeld vormt jouw wereld? Het beeld dat je geest projecteert? Of dat wat je met je ogen ziet? Voor het grootste deel is het het laatste. Je ziet de dingen door je ogen. Je ogen zijn het enige deel van je dat duidelijk kan zien. Je hersenen waarderen gewoon de kleuren en symbolen die je ziet.

Hoewel het waar is dat ieder van ons de wereld om ons heen op unieke manieren ziet, is een van de visuele communicatiekenmerken die wij allen delen, dat van de uitsluiting. We moeten allemaal definiëren wat het is dat we “me” zien, telkens weer. We zien veel dingen en we kiezen wat we zien. Velen van ons willen de mensen en de beelden om ons heen veranderen. Maar het beeld dat overblijft is natuurlijk het beeld dat we zelf hebben gekozen.

Het beeld dat overblijft is het beeld dat de versie van de waarheid ondersteunt die we besloten hebben te geloven. Degene die overeenkomt met de versie van de waarheid die we besloten hebben te zijn.

Toch laat de waarheid veel aan de verbeelding over. Daarin ligt de beperking van de waarheid als een methode van manipulatie. Het is echt geen wonder dat zij die verslaafd zijn aan de waarheid, zo verstrikt kunnen raken in haar overtuigende symboliek. Het is moeilijk om verder te kijken dan een bepaald punt. Het is veel gemakkelijker om een beeld te creëren. Een beeld dat een gezichtspunt creëert dat mensen over hun breekpunt trekt, zodat ze overtuigd blijven. Zo sterk kan het beeld-geschenk zijn.

Zolang we ermee opgescheept zitten, heeft deze vervorming van de realiteit zijn waarde. Het helpt ons in een veilige situatie te blijven. We zitten er ook mee opgescheept, want het alternatief is nog gevaarlijker: de wereld en onszelf altijd door de ogen van de onwaarheid zien.

Wanneer we de wereld en onszelf beginnen te zien door de ogen van de onwaarheid, opent zich een plaats die plotseling dezelfde onwaarheid onthult, maar in een nieuwe context die alle verschil maakt. De keerzijde is dat we dan alles opmerken in een nieuwe, overvloeiende context die niet waar is. Het is een chaos.

Chaos is een geografisch uitgebreide, ongelooflijk levendige plaats die elk aspect van zichzelf opnieuw ordent. Het is fysiek uitgebreid; het is mentaal uitgebreid; het is emotioneel uitgebreid; het is spiritueel uitgebreid.

Het is een nieuwe manier om de wereld te zien in geheel andere termen die dezelfde chaos veroorzaken. Het is geen nieuwe plaats of een nieuwe manier om onszelf te zien, want die verschuiving in perceptie is wat het mogelijk maakt.

Een verschuiving in perceptie

Iedere lezer van oneindige wijsheid is zich bewust van dezelfde waarheid: de wereld en wijzelf worden voortdurend opnieuw geschapen, elk moment opnieuw.

Elk moment worden we herschapen en dus stellen we onszelf de vraag: “Waarom?”

“Ik” had geen belangstelling om iets te doen wat “Ik” niet leuk vond, wat resulteerde in een andere “Ik” die precies hetzelfde ging doen. wat resulteerde in een hogere “Ik”, in een nieuwe gemoedstoestand of een nieuwe houding.

Wat we doen is kiezen voor een vooropgezet idee van wat waarheid is of een valse werkelijkheid. Dan gaan we dat valse idee beschrijven in woorden of beelden en binnen het bewijs van onze gehoorzaamheid aan dit valse idee creëren we dan een nieuwe houding, of waarheid, over wat er werkelijk aan de hand is.

Wanneer we dit herhaaldelijk doen, is het resultaat een bewustzijnsverruiming en een herinnering aan de bloei van de zielswereld die tevoorschijn komt.

De wereld die voor ons ligt is een heel nieuw tafereel waar de ziel betrekkelijk weinig van weet en door de aard van deze blindheid is het voor de meesten van ons aikklesiasea (onmogelijk te zien).

De juiste houding om de zegeningen te ontvangen

Hoe weten we dat we de zegeningen van een bepaalde verlichting hebben ontvangen?

We voelen het. Er zal ons niets gegeven worden dat we niet voelen – zo simpel is het.

Wanneer we het wel voelen, en die donkere, angstige angst komt in het spel, gaan we terug naar eerlijkheid. Het heeft geen zin om te treuzelen tussen ontkenning of verzet. Dat soort activiteit houdt alleen de status quo in stand en de status quo kan niet ons werkelijke doel zijn.

Terugkeren naar eerlijkheid stelt ons in staat te werken met wat er is in het moment zonder angst of wrok en helpt ons ons te verbinden met de stroom van ideeën, de adem, het Nu en de uitnodiging om te groeien.

De mindclo verandert op een dieper niveau, waardoor het hart in het spel komt, zodat we de subtiele verschuivingen van de stemming kunnen ervaren zonder te blijven steken in de Let’s 24/7 Let’s Tell mentaliteit.

Is het niet tijd dat we ophouden in een wereld van onze eigen makelij te leven, en dat we nu in de Hemel op Aarde gaan leven?

Lees meer:
Visual storytelling
Animatie tekenen

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.