Gezondheid

De kracht van planning

Vitaliteitscoach Breda

aaseter voornamelijk bestaande uit maïs en brood isiii tot nu toe weinig te genieten geweest. En wat we wilden is een manier om mensen te helpen hun lot in eigen handen te nemen en hun eigen leven in handen te geven.

Breda is de op twee na grootste stad in de staat Lagos, en de grootste stad binnen Nigeria. Er wonen ongeveer 3,5 miljoen mensen. ontdekking in /rond de staat Lagos is dat er in elk district ongeveer zes grote wegversperringen van menselijke bewoning zijn. Dit soort wegen maakt het leven voor velen nogal ongemakkelijk.

Ik wilde mijn mensen helpen op de beste manier die ik hen kon helpen.

Ik heb de “gewoonte” om een levenscoach te zijn! Als ik mijn cliënten in een sessie vraag wat ze willen en bedoelen in hun leven, zijn ze bijna altijd sceptisch ten overvloede. Maar als het proces eenmaal begint, hebben ze zelden iets in hun leven gehad om over te klagen. Ze zijn bereid om de toekomst te gebruiken die fundamenteel is voor hun eigen persoonlijke groei en ontwikkeling.

Zoals ik tijdens sessies met mijn cliënten heb ervaren, is planning belangrijk. Het plannen van doelen in het leven en het plannen van actieplannen helpt om positief vooruit te komen in het leven kan iemand op de been houden! De kracht van planning en weten waar je naartoe gaat, houdt je op de goede weg.

Wat ik eigenlijk ontdekte is dat ik nog veel te leren heb, als levenscoach in Breda ben ik geen academisch psycholoog om de reikwijdte uit te leggen van wat ik begrijp over de geest, mijn eigen innerlijke werking waarvan ik me misschien wel of niet bewust was.

Ik blijf levensoefeningen ondergaan en levensuitdagingen aangaan om te proberen één oor te zijn – om te horen wat er bij de cliënt leeft. Mogelijkheden om te helpen als levenscoach komen naar voren wanneer ik mijn levensdialogen met mijn cliënt en onze coachingsessies opnieuw bekijk.

Ik heb het voorrecht om de PASSIE van een Coach te volgen!

Het vinden van de oorzaken van problemen Maak er een punt van dat u in contact komt met een groep jongeren. U zult zeker in elk gebied een groep vinden die het opmerkelijk goed lijkt te doen in verschillende aspecten van hun leven.

Als je hun voorbeelden in het leven volgt, kun je je afvragen waarom? Maar anderen lijken veel verder van het pad van succes te zijn

Onlangs heeft mijn coachingsinstructeur in een van mijn lessen Life Coaching, een groep studenten/jullie uitgedaagd om met 3 belangrijke karakteristieke eigenschappen te komen, die een succesvol persoon in onze samenleving maken.

Doordat wij kunnen vaststellen wat de religieus geïnspireerde jonge man/vrouw te goeder trouw in zijn/haar hoofd heeft gestopt, kunnen wij een oordeel vellen over het al dan niet welslagen van anderen.

Heb je jezelf ooit afgevraagd waarom anderen succesvol zijn in wat ze doen, of waarom sommige mensen minder succesvol zijn in het leven, op het gebied van geld, gezondheid, carrière, enz. Uw religie, of uw persoonlijke geloof kan verantwoordelijk zijn voor het goede of slechte geluk in uw leven.

Ik heb zoveel geleerd van het coachen in Breda, de olie- en Lagosstad in het bijzonder en ik denk dat dit ook een les voor u is. U kunt dit zelfde principe toepassen op welk gebied u zich ook bevindt.

In mijn coachingslessen kom ik steeds weer terug op het feit dat ieder mens zijn verantwoordelijkheid moet nemen om ofwel een wegversperring voor zijn eigen vooruitgang te zijn, ofwel iemands succes kan bevorderen.

Je hebt het vermogen om je eigen succes te creëren, om over je eigen zelf gecreëerde grenzen heen te springen en onbereikbare doelen te bereiken. Je hebt de kracht om eeuwig in het licht van vrede te wandelen met je innerlijke geest.

Er zijn mensen die achterover leunen en wachten op het een of het ander. Ze blijven achterover leunen en wachten tot er kansen, goede of andere, op hun deur kloppen.

Sommigen kunnen wanhopig op zoek zijn naar voldoende fondsen. Anderen zijn zo bolarm dat zij geen dromen en verlangens hebben naar een bruisend goed leven. Dit soort mensen wacht om van de armoede verlost te worden door hard te werken en kansen te krijgen. Het feit van de zaak is dat het niet oproept tot een verhuizing of een breuk uit uw huidige staat, maar het gaat over het bepalen van manieren om gebruik te maken van uw vaardigheid, het omarmen van nieuwe kansen van essentieel belang voor duizenden mensen.

Eén ding dat ik geleerd heb in de cursus vitaliteitscoaching is dit: Succesverwachtingen zijn verantwoordelijk voor het creëren van veel mislukkingen van onnoemelijke hoop en dromen.

Zowel als individu de teleurgestelde “Ondertussen zal ik nog steeds twee banen hebben en zal ik nog steeds nooit genoeg geld hebben; ik word alleen maar beroofd van de geneugten des levens door de vrijgevigheid van anderen”.

De ander zei: “Als klant heb ik meer aan mijn boeken, counseling, die me helpen om mijn beste zelf te zijn, of mijn ideale zelf te leven, dan aan welk “ding” dan ook.

Lees meer:
alternatieve geneeswijzen breda
voedingsadvies breda

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.