Gezondheid

De kracht van evenwicht

Reflexintegratie

U weet uit ervaring dat het hebben van een sterke primaire (secundaire) set reflexen u zelfbeheersing en kracht kan geven. Maar als uw reflexen op een algemene basis werken, in plaats van bewust gekozen te worden, bent u veel zwakker dan u zou kunnen zijn. Om de analogie voort te zetten, je primaire reflexen zijn het begin van een kracht-creërend evenwicht.

Zonder bewuste selectie en focus lopen reflexen op een automatische piloot, en een toestand van evenwicht kan alleen worden verkregen door het verkrijgen van een volledige fysieke en mentale ontspanning. Om evenwicht te initiëren, is het nodig om de ballast te initiëren. Dit wordt bereikt door te focussen op de onbalans zelf. Alleen wanneer je energie gelijkmatig over verschillende aspecten van je lichaam stroomt (vuisten, voeten, kasteel) kun je evenwicht voelen. Dan is de balans bereikt.

Als uw evenwicht is bereikt, kunt u bewust uw gedrag kiezen als reactie op de uitdaging. Dit proces kan aanzienlijk worden vergemakkelijkt met magneetveldtherapie. In de eerste paar sessies wordt de kerntherapie toegepast in uw handen en voeten om het zenuwstelsel te ontspannen terwijl de energie naar het hoofd wordt verplaatst. Deze techniek is bijzonder doeltreffend om de verbinding van de dominante hersenhelften te ondersteunen, waarvoor reflexintegratie-oefeningen bedoeld zijn.

Tijdens sessie één richt je je op het reguleren van het functioneren van je voeten. Daarna, in de tweede sessie, word je ondersteund in het handhaven van deze staat voor de rest van je lichaam. Naarmate je je ontwikkelt in je vermogen om optimale energie en sync in je hemisferen te handhaven, werken de opgelegde magnetische krachten als een magneet om de dynamiek van je hele lichaam in balans te brengen, zowel lichamelijk als geestelijk. Dit is inderdaad de essentie van balans. Echter, evenwicht zelf, beweging, is niet het enige doel. Het is een kwestie van conditie die in bewustzijn wordt gerealiseerd, eerder dan in spanning. Nadenken over de keuze van activiteiten, middelen en bewegingen die je in het bijzonder wilt manifesteren, is een stadiumproduct.

Om de baby-in-de-baarmoeder-sensatie volledig te ervaren, moet je fysieke lichaam ontspannen zijn, en je geest gesynchroniseerd met je externe omgeving. Deze staat is mogelijk door ontspanning van je lichaam en volledige ontspanning op lichaamsniveau. Het is niet mogelijk deze toestand te bereiken door geconcentreerd ademhalen, de focus van je activiteiten of intenties.

Een centraal kernsymptoom van reflexintegratie is het “gevoel van ruimte” in je bewustzijn. Je ervaart dit gevoel tijdens de voet- royaal uitgestrekt in de luchtruimte tussen je tenen. Je voelt je gesteund door deze “ruimte,” als een bron van creatieve energie. Het gevoel van ruimte stemt zich af op de energiestroom in het lichaam, zodat op de voet gerichte handelingen effectief worden. Het is alsof je de signalen van je lichaam aan jezelf leest, en dienovereenkomstig volgt als een reactie op bedreiging.

In sommige opzichten is reflexintegratie de zus van kracht. Het kan heel opvallend zijn om je ontspannen te voelen in die staat van het lichaam, om mindfulness te ervaren. Je focus verandert als je je in de staat brengt, en je focus groeit ook. Het is als een groeiend bewustzijn van je eigen evenwicht in de wereld, zowel op als buiten de grond.

Evenwichtig zijn is tastbaarder dan denken dat je in evenwicht bent. Maar, dit gevoel van innerlijk evenwicht kan worden bereikt door hypnotische processen, evenals door magnetische preventieve oefeningen. De koopwaar van deze Public Discovery is een nieuwe interpretatie van de keerzijde van een reflexmatige verwijzing naar evenwicht. Op deze manier brengt het lezen hiervan u in het rijk van het zijn.

Naarmate de nieuwe interpretaties van dit concept zich verspreiden, worden de besten die deze concepten bezitten verenigd in een geloofssysteem dat evenwicht de ideale toestand is. Op deze manier kan de strijd om het machtsevenwicht ophouden.

Geniet van de hypnotische ondersteuning van Science Daily, en ontdek uw significante transformatie, terwijl u ontwaakt tot echte gezondheid en heelheid.

Lees meer:
Prikkelverwerking
Edelsteen op klacht

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.