Gezondheid

Coaching voor succes

Coach Leiden

Iemand leidt je in de richting van je dromen en gebruikt vele interesses als een partnerschap om te beginnen met het aantrekken en organiseren van je leven.

Een coach helpt je om de kracht in jezelf te openen en te beseffen wie je aan het worden bent. Een cliënt werkt binnen zijn eigen unieke uitdagingen om creatieve oplossingen te vinden.

Coaching is een partnerschap tussen een cliënt en een coach – de cliënt is de coach, en de coach is een persoon die de cliënt eert, respecteert, steunt en begeleidt. Daarom moet de coach in elke sessie actief luisteren, zich inleven, blijk geven van zorgzaamheid, eerlijk zijn en aanvaarden.

Coaching is een nieuwe benadering die cliënten nieuwe manieren biedt om in de wereld te staan, geïnspireerd te worden, innerlijke affiniteiten te ontdekken en vindingrijke mensen te worden. Coaching is cliëntgericht, moedigt cliënten aan te zien wie ze aan het worden zijn en selectieve mentoren te vinden om hen te begeleiden, d.w.z. coaches.

Coaching is geen oplossing voor problemen, het is een gids en katalysator voor een persoon die veel wil evolueren. Het is een proces van zelfbewustzijn en zelfverbetering voor de persoon in de sessie, elke sessie d.w.z. coaching neemt een persoon mee naar andere plaatsen, het onbekende en naar de meer empowered plaats. Enkele citaten over coaching

Een coach helpt een cliënt op vele manieren:

Uitgaan van waar hij is, en naar buiten willen brengen wat het belangrijkste is. Complexiteit van een abstract concept. Coach werkt op een manier met de cliënt om uit zijn comfort zone te komen en naar zijn standpunt. Om comfortabel te worden met zijn huidige situatie, die vaak niet de juiste situatie is. Om angsten en overtuigingen te overwinnen, en om stappen te zetten om nieuwe levensuitdagingen aan te gaan. De coach helpt de cliënt, zodat hij de omgeving kan gaan begrijpen op de manier die hij wenst.

De cliënt heeft dan een nieuw perspectief. Hij ziet het belang ervan in om nieuwe keuzes te maken. Een coach nodigt de cliënt uit om zijn of haar horizon te verruimen.

Om zijn beroep opnieuw op te starten. Coach ontwikkelt en behoudt de focus van elke cliënt sessie. Een nieuwe context van rol, belang en bijdrage wordt ontwikkeld.

Om alternatieven te vinden. De coach coacht als een vriend en cheerleader voor de cliënt om hem te laten zien dat zijn uitblinker er altijd is. Zelfs de coach observeert en bevestigt dat de cliënt zich blijft verbeteren en blijft groeien en veranderen. Er is geen oordeel in. De coach oordeelt niet. Het is geen competitie, maar een partnerschap van begrip. Als u een life coach zoekt, zult u coaches vinden die u kunnen ondersteunen om uit uw comfortzone te komen. De coach zal samen met u op zoek gaan naar uw nieuwe mogelijkheden.

Voor de cliënt. Een life coach bepaalt de agenda en houdt de afspraken vast: Hij of zij is een objectieve luisteraar. Hij of zij biedt een open deur en een onvoorwaardelijk positieve houding. Hij of zij is ondersteunend naar zijn of haar cliënten. Hij of zij helpt je te blijven bij wat je hebt gecreëerd, succes te behalen nadat zij het hebben bereikt. In één woord, hij of zij is een rolmodel voor succes.

Voor de coach. Een levenscoach is iemand die gepassioneerd is door het vak, en geniet van zijn of haar coaching omdat het een geschenk is om de kracht en de macht van je eigen creativiteit te voelen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.