Gezondheid

cacao ceremonie Drink ceremonie

Cacao Ceremonie

Een cacaoceremonie is het proces waarbij echte cacaolikeur wordt gemengd met pure cacaobonen van een levende boerderij. Dit proces wordt koken genoemd, en het is een zeer oude heilige traditie. Het gistproces voor cacaobonen verwijdert langzaam de verouderingsvlekjes en verkleuringen van de bonen en geeft je een zachte, zachte chocoladedrank om te drinken. Het proces van koken, met de seizoensgebondenheid op basis van het land, zorgt ervoor dat de bes een prachtige definitieve drank oplevert om te drinken.

Een geest die volledig is afgestemd op de krachtige energetische Bron van het leven zal reageren op een chocoladedrank en zal de chocolade naar je toe beginnen te trekken. Het zal de overvloed en het krachtige gevoel aantrekken dat elke Australiër al eeuwenlang kent. Dit is de reden waarom er zo’n massale overheersing is, evenals diefstal en vernietiging van Australisch land doorovediars. Het geloof, gebaseerd op Australische spirituele overtuigingen, dat we het land hebben gekregen, met het recht om het te gebruiken en te misbruiken, is verleden tijd.

Echte cacao kan nergens anders worden gevonden dan in het omringende Afrika, en dus weten de sjamanen waar ze het kunnen vinden, en kunnen ze de voorraad thuis kweken. Daarom is er een enorm reservoir aan cacao-zaad dat gemakkelijk beschikbaar is voor iedereen die het wil drinken door het zelf te kweken. De prijs is zeer laag, en er heerst een felle concurrentie, tussen de plaatselijke theestruiken die hun fortuin proberen op te bouwen door hun cacao te verkopen. De echte sativa cacaodrinkers, of traditionalisten, vechten dus nog steeds onder elkaar over de waarheid waarom deze bijzondere drank zo aantrekkelijk is.

De scheepseigenaren waren dus de eersten die de afgietende krachten van cacao erkenden. Er bestaat nog steeds veel bijgeloof en verwarring, vooral over het nieuwe fenomeen van hooggeplaatste Coca-cola drinkers, zoals de beroemde horlogekoningen. Maar zoals met alle dingen zijn er twee kanten aan het verhaal. De ene is dat de sterke culturele weerstand te wijten is aan oude overtuigingen die goed verankerd zijn, en toch zijn er veel nieuwe ideeën in dePH zonde 2009.

Er zijn dus alternatieven om jezelf een bruisende, traditionele formule coca e-bottom cocathee in te schenken, of zelfgemaakte witte cocathee, die je nu in geweldige cadeauwinkels kunt vinden, nu de golf van vraag het koopgedrag van de consument is beginnen te beheersen. U kunt kiezen voor een kleine partij van hoge kwaliteit die nu van de boerderij komt, met zuiverheid en zorg. In minder dan een uur maak je de zelfgemaakte coca e-TYE Drink die een geweldig cadeau is voor het hele jaar door.

Het is werkelijk een verbazingwekkende ervaring om het geschenk van coca te geven, te drinken, de magie van binnen te voelen, jezelf open te stellen voor de genezing in de coca. Het is niet zomaar een gewone drank, want iedereen zal wat van zijn eigen natuurlijke energie in de ceremonie kunnen inbrengen – zoals de natuur omgaat met gemorste melk en vers bloed.

Je kunt nu de beste natuurlijke formule vinden om een coca elixer te maken voor de prijs van een drankje, en de effecten van een moment coca geven zijn zo verbazingwekkend. Mijn urenlange reis in de exotische wereld van planten en plantengeneeskunde, waar ik deze steen en zijn krachtige resultaten ontdekte, heeft me naar een andere wereld gebracht, een wereld waar de natuur zich voorbereidt op de komst van een nieuwe dag in het leven van de mensheid.

Het is geen toeval dat mensen van alle culturen, beschavingen en talen samenkomen voor de cocaceremonie, om in diepe meditatie te gaan en terug te keren naar de huidige culturele dualistische plaats. Er kan zoveel geleerd worden uit de eenvoudige handeling van het samenkomen met coca. De ceremonie vindt elke dag plaats, op dezelfde berg, op dezelfde plaats, op hetzelfde tijdstip van de dag. Er wordt gebruik gemaakt van een lange levensduur voor het land, en kleurensymboliek voor de zon.

Het doel is om het land voor te bereiden, zodat wanneer de kosmos uitademt, en de cyclus van het leven zich weer vernieuwt, wij voorbereid zullen zijn. We zullen klaar zijn om een metgezel te zijn voor de natuur, in al haar incarnaties, op alle plaatsen waar de natuur leeft, voor alle tijden. Dit gebeurt allemaal in de cocaceremonie, met degenen onder ons die er een intuïtief gevoel voor hebben via de zielenreizen.

We worden een metgezel van de boom, van de steen, om een centrum van energie te zijn voor alles wat is. We worden een centrum van helende energie, waar het dagelijkse leven van de mensheid meer in contact zal komen met het leven en de helende energie van de natuur. We hebben een ceremonie gemaakt die we regelmatig doen om de cycli van het leven, en de natuur, te verwelkomen. Een coca e-ntate wordt bereid op het moment van de dag om de dag te verwelkomen, dat de zon uitdooft, en de nieuwe dag met een prachtige nieuwe schoonheid opbloeit.

Lees meer:
Natuurcoach
Wandelcoaching

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.